Administratör till juristavdelningen (tidsbegränsad anställning)

Salomonsson Agency representerar cirka 50 av Nordens mest erkända och bästsäljande författare, samt några av Nordens mest framstående manusförfattare och regissörer. Agenturen förvaltar klienternas rättigheter världen över och är Nordeuropas ledande litterära agentur. Inom koncernen och i nära kontakt med agenturen bedrivs även musikbolag samt music supervision. 30 anställda arbetar på agenturens kontor på Götgatsbacken på Södermalm i Stockholm.

Läs gärna mer på www.salomonssonagency.com

Om tjänsten

Vi förhandlar varje månad en stor mängd avtal med internationella förlag, filmproducenter, översättare och många andra i framförallt kulturbranschen. Juristavdelningen bistår samtliga verksamheter inom koncernen. Du kommer att arbeta i en administrativ roll på agenturens juristavdelning, vilket innebär att du blir ansvarig för det administrativa arbetet med avtalshanteringen både fysiskt och digitalt. Tjänsten kommer att utföras på kontor.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, mycket organiserad och prestigelös och som stimuleras av ett högt arbetstempo. Som person är du självgående men trivs med att jobba i team och du kommunicerar effektivt och välformulerat med utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för de områden som agenturen är verksam inom. Inga förkunskaper inom juridik krävs.

Rekryteringsprocess

Tjänsten tillsätts omgående och är på heltid i 8 månader med möjlighet till förlängning.

Vi tar emot och utvärderar sökanden löpande, så hör gärna av dig så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är den 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Om du har några frågor om tjänsten, eller är intresserad av att söka, vill vi att du skickar ditt CV tillsammans med personligt brev till Cecilia Imberg Karabollaj, cecilia@salomonssonagency.com så snart som möjligt.